Program


Alternatívák - Vendég: Kollár-Klemencz László és Szendrői Csaba

Alternatívák - Vendég: Kollár-Klemencz László és Szendrői Csaba

Az ALTERNATÍVÁK vendégei: Kollár-Klemencz László (Kistehén) és Szendrői Csaba - szerzői oldal (Elefánt)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 11. szerda, 19:00

Két frontember, akiknek kevés a dalszövegírás: mindkettőjük írásait olvashatjuk szépirodalmi formában is. Szendrői Csabi online szövegírással foglalkozik a zenei pálya mellett, nemrég pedig megjelent első verseskötete Mintha muszáj lenne címmel, Kollár-Klemencz Laci pedig már két kötetet is jegyez: egyet a maga által alkotott “új természetírások” egyet pedig novelláskötet kategóriában.

A beszélgetések vezetői Leila Bidjari és Adél Jenifer Kovács, a M.a.csek alapítói és szerkesztői. A M.a.csek - Magyar Alternatívzene Csekkoló ötödik éve az ország egyetlen, kizárólag alternatív zenei szcénával foglalkozó online magazinja. Az Alternatívák első évadában olyan zenészekkel beszélgetnek, akiket jól ismernek.

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

További ajánlataink


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!