Program


Az Ördög - PB
11

Az Ördög - PB

Az ördög fordulatokban gazdag, éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át a férfi-nő viszony legrejtettebb mélységeit.

Molnár Ferenc örökérvényű Mefisztó-története, Az ördög fordulatokban gazdag, éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át a férfi-nő viszony legrejtettebb mélységeit.János, a tehetséges festő izgatottan várja legjobb barátja feleségét, Jolánt, hogy megfesse a portréját. A találkozás kínos, mindketten próbálnak felülkerekedni egymás iránt táplált, elfojtott szerelmükön. Jolán már éppen készülne modellt ülni, amikor váratlanul megjelenik egy elegáns és sötét tekintetű alak, az Ördög. „Sehonnan se jöttem és sehova se megyek. Itt vagyok.” – mondja, és itt is marad, amíg ravasz tervét véghez nem viszi. Nem nyugszik, míg fel nem fedi a leplezett vágyakat, s a két szerelmest alaposan meg nem kísérti.

 

Szereplők:Az ördög - Mészáros Máté (Jászai Mari-díjas)Jolán - Bozó Andrea (Jászai Mari- és Vastaps díjas)János - Fenyő IvánLászló - Máté Krisztián (Zenthe- és Vastaps-díjas)Elza - Eke Angéla (Junior Prima-díjas)Selyem Cinka - Házi AnitaAndrás - Erdélyi Gábor (T.Pataki emlékgyűrűs és Zenthe-díjas)Vendégek - Baranyi Gréta, Szelei Krisztina, Juhász Krisztiánrendező - Bakos-Kiss Gábordramaturg - Deés Enikőasszisztens - Kántor Zoltándíszlet-, jelmeztervező - Ondraschek Pétersúgó - Gyetvai Viktóriakellékes - Fajd Gézaügyelő - Verebélyi Zsolt

 

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a…

Nina Raine húsbavágóan friss darabja szerte a világon indulatokat kavart. Kendőzetlen őszinteséggel, ugyanakkor…

Anatevka eldugott kis falu Ukrajnában. Együtt élnek itt zsidók és keresztények, viszonylag békében,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!