Program


Barabás Lőrinc Quartet + 2 / MÜPA AUTÓSMOZI

Barabás Lőrinc Quartet + 2 / MÜPA AUTÓSMOZI

Barabás Lőrinc vérbeli „közelítő”. Mindenféle, számára testhez álló műfajt, azok kiváló képviselőit, ünnepelt hazai és nemzetközi művészeket - most pedig alkotót és befogadót - közelít egymáshoz, amikor a Fesztivál Színház színpadán állva ismert és vadonatúj, erre a koncertre írt dalokból válogatott műsorát tárja a Müpa előtt parkoló rajongói számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 25. szombat, 21:00

Már több mint egy évtizede fogalom Barabás Lőrinc neve a hazai zenei életben. Majdnem minden 2005-ben indult: létrehozta a Barabás Lőrinc Eklektricet, első saját csapatát, útjára bocsátotta a Random Szerda improvizációs koncertsorozatot, filmes sikereket ért el a The Uptown Felazzal, és csatlakozott az Irie Maffiához. Az évek során olyan művészekkel játszott együtt, mint Valerie June, a Bonobo, Nicola Conte, Erik Truffaz, Parov Stelar, Nils Petter Molvær vagy Takuya Kuroda; legutóbb épp az utóbbival hallhattuk a Müpában, immár a 2015-ben alapított Barabás Lőrinc Quartet lemezbemutatóján. Az instrumentális popot jazzel, világzenei és klasszikus zenei elemekkel vegyítő Quartet eddig két lemezt jelentetett meg, a Beardance 2016-ban, az Other Than Unusual 2018-ban látott napvilágot. Az eredeti felállásban még Nagy Zsolt dobolt, akinek helyét később Mihalik Ábel vette át. És hogy miért + 2? Mert két eddig megjelent lemezének anyagán túl meglepetésekre is számíthat majd a hallgatóság, és mert szokatlan módon két vendéggel is színesítik ezt a rendhagyó koncertet. A szabadzene kiemelkedő, korszakokat meghatározó művésze, Grencsó István szaxofonos és az egyre foglalkoztatottabb fiatal énekesnő, Kiss Flóra társul a négyeshez.

Barabás Lőrinc Quartet:

trombita, effektek: Barabás Lőrinc

billentyűs hangszerek: Cséry Zoltán

basszusgitár: Herr Attila

dob: Mihalik Ábel

Vendégek:

szaxofon: Grencsó István

ének: Kiss Flóra

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!