Program


Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 1. koncert

Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 1. koncert

Beethoven budai fellépésének évfordulóján ezúttal a nemzetközi zenei élet két kimagasló szereplője, a lenyűgöző zenei intelligenciájú német hegedűs, Antje Weithaas és a tökéletes technikájáról és mély zeneiségéről ismert zongoraművész, Várjon Dénes érkezik a Karmelitába.

Jegytípusok


6 900 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



Az elmúlt hónapokban világszerte hatalmas sikert arattak Beethoven hegedű-zongora szonátáinak összkiadás-felvételével, és a lemezek megjelenésével párhuzamosan Európa számos nagy zenei központjában koncerten is megszólaltatták a Beethoven-szonátákat.A teljes sorozat most hangzikelelőször Budapesten a két művész előadásában. Az első koncerten szereplő művek egymásutánja hatalmas ellentéteket és lenyűgöző változatosságot rajzol meg.Az első pillanattól fogva tanúi lehetünk a zongora és a hegedű összjátékának, amelya koncert végére a szerző talán legismertebb és legszeretettebb szonátájában, a lenyűgöző, grandiózusKreutzer-szonátábanmutatkozik meg monumentális teljességében. Műsor:

Beethoven: A-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 12/2 

Beethoven: a-moll hegedű-zongora szonáta, op. 23 

szünet 

Beethoven: A-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 47 („Kreutzer”)

További ajánlataink


Zenés koncert mesével A koncertet 5 éven felülieknek ajánljuk.

A NOX 2025 tavaszán egy igazán látványos és vadonatúj műsorral készül, melyet március 22-én, az MVM Dome-ban mutatnak be!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!