Program


Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 2. koncert

Beethoven Budán - Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozata – 2. koncert

Antje Weithaas és Várjon Dénes Beethoven-sorozatának második koncertjét a nagyszerűséget és fenséget sugárzó Esz-dúr szonáta nyitja, amely fiatalkori darabként illeszkedik a zeneszerző grandiózus Esz-dúr műveinek sorába. A hangverseny további részében az 1802-ből származó op. 30-as sorozat darabjai szólalnak meg: az A-dúr, a G-dúr és a c-moll hegedű-zongora szonáta.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A művészek Beethoven-interpretációja a legrangosabb elismeréseket érdemelte ki a nemzetközi zenei világban, köztük a Német Zenekritikusok Díját (DeutscherSchallplattenpreis), amelyet a zsűri így kommentált: „Tényleg szükségünk van Beethoven hegedűszonátáinak még egyösszfelvételére?AntjeWeithaasés Várjon Dénes egyértelműen bizonyítják: feltétlen! Beethoven a legelragadóbb tökéletességben jelenik meg – forradalmi, érzelmes, újító. De ennél több is: hegedű és zongora lenyűgöző magától értetődőséggel találnak egymásra, a darabok megannyi nehézsége mintha nem is létezne. Ezek a felvételek a lehető legmagasabbra teszik a lécet.” 

 

Beethoven:Esz-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 12/3 

Beethoven: A-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 30/1 

szünet 

Beethoven: G-dúr hegedű-zongora szonáta, op. 30/3 

Beethoven: c-moll hegedű-zongora szonáta, op. 30/2 

Jegyár: 6900 Ft 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

További ajánlataink


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Frida kultusza sokrétű, így sokféleképpen kapcsolódnak és vonzódnak hozzá az emberek: ideál, ikon, akinek életigenlése páratlan volt, pedig élete tragédiák…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!