Program


Béke és harmónia - A Harmonia Caelestis Barokk Zenekar koncertje

Béke és harmónia - A Harmonia Caelestis Barokk Zenekar koncertje

„A különböző részek összességéből valami új, harmonikus jöhet létre.” Ezt vallják a Harmonia Caelestis Barokk Zenekar vezetői és tagjai, akik minden koncertjükön arra törekszenek, hogy létrehozzák azt a harmóniát, amely összeköti őket és a közönségüket. Miklósa Erika, Subedi Anna, Krajnynák Dalma, Tötös Roland és Najbauer Lóránt személyében most is a legkiválóbb énekesek csatlakoznak a közös küldetéshez, amelyet ezúttal a béke…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az együttes karmesterei, Tóth-Vajna Zsombor és Tóth-Vajna Gergely olyan zeneműveket állítanak középpontba, amelyek a 17. század végén, a18. század elején, olyan időszakban születettek, amikor Európában háborúk dúltak, és a harcok mind szellemileg, mind anyagilag megviselték a háborúzó feleket.A zeneművekre a békére, a harmóniára törekvés szimbólumaiként tekintenek – ezzel az üzenettelmutatják bePurcellésJeremiahClarkeódáit, valamint az Esterházy Pál nevével fémjelzettHarmoniacaelestisválogatott részleteit. 

HenryPurcell:Welcometoallthepleasures(Óda Szent Cecília napjára) 

Esterházy Pál: részletek aHarmoniacaelestisből 

szünet 

Esterházy Pál: részletek aHarmoniacaelestisből 

JeremiahClarke:Come,comealongtodanceand sing a song! (Óda HenryPurcellhalálára, magyarországi bemutató) 

 

Tóth-Vajna Zsombor, Tóth-Vajna Gergely karmesterek 

HarmoniaCaelestisBarokk Zenekar 

Miklósa Erika – szoprán  

SubediAnna – szoprán 

Krajnyák Dalma – alt 

TötösRoland – tenor 

 

NajbauerLóránt – basszus 

 

Jegyár:6900 Ft 

Ajánlatunk


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az énekesek nyújtanak kivételes teljesítményt a világ nagy színpadain, e művek önállóan is megszólaltatható, legnépszerűbb részletei mégis a zenekari számok.

További ajánlataink


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Ozsgyáni Mihály: CSAK EGY KIS TERÁPIA vígjáték 2 részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!