Program


Bereczki Zoltán - Csillagtérkép,  Sztárvendég: Radics Gigi

Bereczki Zoltán - Csillagtérkép, Sztárvendég: Radics Gigi

Bereczki Zoltán zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központba, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 14. szombat, 20:30

Bereczki Zoli - Csillagtérkép

Az énekes ízelítőt ad a Sztárban sztár-ban életre keltett karaktereiből, valamint tiszteleg legnagyobb ikonja, Michael Jackson előtt. Zenekarának tagjaival hosszú évek óta muzsikál.

A koncert vendége: Radics Gigi.

Bereczki Zoltán országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága teszi igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes, s mindezek mellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

Kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán, és ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze is Száz év címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió ,,Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 ,,A nagy duett” című show-ban, 2012-ben pedig felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.

Közreműködők:
Balog László – dob
Bubenyák Zoltán – zongora
Csiszár Ferenc – gitár
Studniczky László – basszusgitár
Kiss Enci – vokál
Lengyel Johanna – vokál

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!