Program


Borbély Műhely

Borbély Műhely

Ezen a koncerten, ahogy eddig is, Borbély és zenésztársai a kompozíció és improvizáció határait hajlítják egymásba: megírt darabjaikat az improvizáció spontaneitásával, rögtönzéseiket a megkomponált darabok szervezettségével adják elő, miközben számos zenei színt, karaktert, sőt akár szélsőséget felvillantva elevenítik meg a jól ismert jazz örökzöldek világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 3. szombat, 20:00

Borbély Műhely

Közreműködik:
Borbély Mihály - szaxofon, fúvós hangszerek
Tálas Áron - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
G. Szabó Hunor - dob

A nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály előadóművészként és zeneszerzőként is a magyar jazz egyik meghatározó alakja. Darabjaiban markánsan jelen van a Kárpát-medence és a Balkán népzenei öröksége, organikusan ötvözve a jazz különféle irányzataiból vagy éppen a huszadik századi klasszikusok zenéjéből táplálkozó elemekkel. Játékában az izgalmas dallamfordulatok hol finoman áttetsző, hol erőteljes ritmusokkal társulnak, a lírai megszólalások pedig energikus gesztusokkal lépnek párbeszédre.

A Borbély Műhely jelenlegi felállásának két albuma, Borbély Mihálynak pedig már összesen hat szerzői lemeze jelent meg a BMC Records kiadásában. Ezen a koncerten, ahogy eddig is, Borbély és zenésztársai a kompozíció és improvizáció határait hajlítják egymásba: megírt darabjaikat az improvizáció spontaneitásával, rögtönzéseiket a megkomponált darabok szervezettségével adják elő, miközben számos zenei színt, karaktert, sőt akár szélsőséget felvillantva elevenítik meg a jól ismert jazz örökzöldek világát.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!