Program


Bródy János - Gáz van, Babám! koncert

Bródy János - Gáz van, Babám! koncert

A Gáz van, babám! c. dal is elhangzik koncerten, sok új szerzeménnyel együtt, és elmondhatjuk, hogy a műsorban elhangzó dalok kivétel nélkül rólunk szólnak és arról a világról, ami körülvesz minket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 23. szombat, 19:00

Bródy János - Gáz van, Babám! koncert

„Gáz van, babám,  lehetne címe egy folytatásos filmnek, ami rólunk szól sok éve már, és ki tudja, hogy ér véget...” – énekli Bródy János a legújabb lemezén és természetesen a Gáz van, babám! koncerten is elhangzik ez a szám, sok új szerzeménnyel együtt, és elmondhatjuk, hogy a műsorban elhangzó dalok kivétel nélkül rólunk szólnak és arról a világról, ami körülvesz minket. Szerelemről, barátságról,  küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról szólnak a dalok, és egy érett művész és egy sokszínű zenekar gondosan válogatott dalfüzére, a Bródy koncertek megszokott alternatív retró stílusában, igényes és tartalmas szórakozást ígér közönségének.

Bródy János az Illés és a Fonográf zenekarban eltöltött legendás idők után szerzeményeivel már több évtizede a saját útját járja. A Kossuth és Liszt díjas művész hű krónikása a fordulatokban és ismétlődésekben gazdag hazai történelmünknek, és következetes képviselője az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában elfogadott közös értékeknek.

Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához: nyolc önálló album és aktualitásukat ma sem vesztő, örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán a legendás művész megmaradt örök Tininek, aki dalokba fordult költészetével elvarázsolja, s a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.

Ajánlatunk


házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

zenés játék két részben

További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!