Program


Budapest Jazz Orchestra,Charlie és Tóth Vera

Budapest Jazz Orchestra,Charlie és Tóth Vera

Charlie és Tóth Vera koncert a Budapest Jazz Orchestra kíséretében
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 19:00


Két kiváló énekes és a BJO ad egész estés koncertet a Klauzál Ház színpadán. A Budapest Jazz Orchestra, vagyis Magyarország legnépszerűbb big band-je kíséri a kiváló énekeseket.  Egyedülálló zenei élmény e közös produkció.

Tóth Vera a 2003/2004-es Megasztár győzteseként vált Magyarország egyik legnépszerűbb és legkeresettebb énekesévé. A fiatal énekesnő 2012 decemberében dolgozott először a zenekarral, első koncertünket a Petőfi Rádió „MR2 Akusztik” című műsora rögzítette. A nagysikerű rádióműsor óta számos koncertet adott a zenekarral Budapesten és vidéki nagyvárosokban. Az Artisjus-díjas énekesnő saját dalai mellett felcsendülnek méltán népszerű Cserháti Zsuzsa slágerek a zenekar tagjainak hangszerelésében, és nagy klasszikusok, többek között Aretha Franklin, Ray Charles, Natalie Cole, Gershwin örökzöldjei.

Horváth Károly, művésznevén Charlie Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze. Szólóénekesként hatalmas sikereket aratott, számos slágert énekelt, albumait, dalait és koncertjeit számos díjjal ismerték el.

A Budapest Jazz Orchestra húsz éve világszínvonalon mutatja be a jazz szinte minden válfaját. A zenekar tagjai diplomás jazz és klasszikus művészek, szabadidejükben más, populárisabb együttesben is játszanak. Ez is az, ami lehetővé teszi, hogy a BJO zenészei, bármilyen stílusban képesek legyenek professzionálisan és szórakoztatóan zenélni, kezdve a standard jazz klasszikusaitól egészen az „ismertebb”, sokak által dúdolt slágerekig. Éppen ezért, a Budapest Jazz Orchestra már nemcsak „rétegzene”, hanem több korosztály, és különféle rendezvények számára is szórakoztató zenei nagyprodukció. A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt 20 év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan magyarországi és külföldi előadó közreműködése színesítette a zenekar palettáját.

Belépő: 4800 Ft (november 1-ig), 5300 Ft (november 2-től), a rendezvény napján: 5800 Ft

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!