Program


Cimbaliband Góré koncert,  Balatonakali

Cimbaliband Góré koncert, Balatonakali

Cimbaliband - GÓRÉ lemezbemutató
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 9. péntek, 20:30

A Cimbaliband mindig képes megújulni. Immáron tizenkettedik hivatalos lemezüket adják ki Góré címmel mely kettős értelemmel bír és mindemellett rengeteg meglepetéssel jelentkezik. A Góré jelentheti egyúttal a hagyományos népi építészetből ismert terménytárolót, melyben kukoricát tároltak őseink, és a biztonságot jelentette a hosszú kemény telek idején. Másik értelmezésben jelentheti a főnököt is, aki kijelöli az utat és meghatározza a regulákat! A Góré anyagát Unger Balázs és a Cimbaliband tagjai úgy állították össze, hogy
stílusukban visszanyúltak régi életigenlő nagy Cimbaliband slágerekhez az Oppadiridához, a Balatoni nyaralóhoz vagy éppen a Hétfőhöz. Mindezt úgy tették, hogy közben bátran használták népzenei tálentumukat, és népi hangszereiket a cimbalommal az élen, vegyítve saját, mindennapi élményeikkel! Nem riadtak el attól sem, hogy a mesterséges intelligenciát hívják segítségül a GÓRÉ-hoz! Így a közönség eljuthat velük a Északi széllel a Tengerre, vagy egy Benzinkútra, megkóstolhatja a Csípőst, részt vehet egy igazi Kimaradásban, de Kétúton még a Csendkovácshoz is eljuthat több páratlan szerelmes dal szárnyán!

Ajánlatunk


A Carson Coma félig olasz, félig magyar frontembere, Fekete Giorgio valóra váltja régi álmát, és életében először egy egész estés, nagyzenekaros koncerten adja elő legkedvesebb olasz dalait:

Csokonai Vitéz Mihály, a magyar felvilágosodás legkiemelkedőbb költője, legvidámabb darabjának témája a teremtő jókedv győzelme a szomorúságon és reménytelenségen.

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

További ajánlataink


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!