Program


Családi nap az Alma Együttessel
2

Családi nap az Alma Együttessel

A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Jegytípusok


3 800 Ft
Földszint

Aktuális előadások



Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető", - és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 28 éve töretlen lelkesedéssel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.

A délelőtt folyamán a gyerekek gyümölcsök segítségével nyomda alkotásokat készíthetnek, ezenkívül pedig ügyességi játszópark várja őket.

További ajánlataink


A Csík zenekart nem kell bemutatni: sokszínű zenei világuk és egyedi muzsikájuk 36 éve rezeg a hazai közönség lelkében.

Különleges, ünnepi élménnyel várjuk Önöket decemberben. Angyali hang és egy élő legenda a Jézus-várás csendjében. Dolhai Attila, Jászai Mari-díjas Érdemes…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!