Program


Csík-Presser-Karácsony: A Dal a miénk 2.0

Csík-Presser-Karácsony: A Dal a miénk 2.0

Csík Zenekar – Presser Gábor – Karácsony János: A dal a miénk 2.0 Új dalokkal újratöltve

Jegytípusok


9 990 Ft - 16 990 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



Izgalmas vállalkozásba fogott a Csík Zenekar, amikor 2020-ban egy olyan lemezt adott ki, amely csak feldolgozásokat tartalmazott, ráadásul egyetlen zenekar, a Locomotív GT dalaiból válogatva! Az album megjelenését egy kétéves lemezbemutató turné követte, amelynek sikerén felbuzdulva született meg a folytatás: "A dal a miénk 2.0"

A két év együtt muzsikálása természetesen új dalok születését is eredményezte. Akárcsak a korábban megjelent lemez esetében, most is ismert és kevésbé ismert LGT dalok szolgáltattak alapot az új kompozíciókhoz, amelyeket Presser Gábor, Karácsony János „James” és a Csík Zenekar tagjai a már megszokott módon, népzenei motívumokkal átitatott hangzásvilágban tárnak közönségük elé.

Az előadás – egyedülálló látványtechnikával kiegészülve, mégis – igazi Csík Zenekaros környezetben varázsolja színpadra a több, mint 50 éve alakult LGT zenekar dalait, ezzel is megmutatva közönségének, hogy legyen szó zenéről vagy színpadi show-ról, a tradicionális és a modern nem csak megfér egymás mellett, hanem megfelelő fúzióban egy egészen új világot is teremt ebben a rohanó, 21. században.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!