Program


Csuhaj-Barna Tibor szerzői estje - Into the Groove - Jazz itt!

Csuhaj-Barna Tibor szerzői estje - Into the Groove - Jazz itt!

Válogatás Csuhaj-Barna Tibor szerzeményeiből

Jegytípusok


3 500 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



A koncert háziasszonya: Lakatos Ágnes
Gyémánt Bálint (gitár), Binder Károly, Márkus Tibor, Varga Gábor (zongora)
East Side Jazz Company: Lakatos Ágnes (ének), Lázár Zsigmond (hegedű), Elek István (szaxofon), György Mihály (gitár), Horváth Áron (cimbalom), Jeszenszky György (dob)

Csuhaj-Barna Tibor nagybőgős, zeneszerző és tanár, a hazai jazzélet egyik meghatározó személyisége. Számos formációban és stílusban játszik és a sokoldalúság zeneszerzői munkásságának is jellemzője. A hagyományos hangszerösszeállításokon túl több művet is írt fagottra, fagottegyüttesre, valamint Lakatos Ágnessel közös ének-nagybőgő formációra. A Solti teremben izgalmas, sokszínű koncertre készül, olyan muzsikus kiválóságokkal lép színpadra, akik meghatározó szereplői voltak zenei életútjának. A koncert címe – „Into the Groove” – jól jellemzi kompozíciós stílusát: a változatos ritmikai lüktetés egyszerre színes és egységet is kölcsönöz a koncerten elhangzó műveknek.

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

 

 

További ajánlataink


Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer…

Tony Lakatos és Fabio Miano ebből az alkalomból két kitűnő magyar zenésszel alakítottak kvartettet, hogy saját szerzeményeiket és néhány sztenderdet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!