Program


Demóna: A Sötétség Úrnője (szinkronizált)

Demóna: A Sötétség Úrnője (szinkronizált)

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 20. szerda, 12:30

DEMÓNA: A SÖTÉTSÉG ÚRNŐJE

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Múriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

További ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!