Program


Dés András Strudel (HU/AT)

Dés András Strudel (HU/AT)

„A jazz számomra demokráciát és játékot jelent. Mint tudjuk, egy játék akkor működik jól, ha komolyan vesszük, a demokrácia pedig akkor, ha a meglévő szabályrendszeren belül mindenkinek a lehető legnagyobb szabadságot biztosítjuk. Ha ez megtörténik, a játék résztvevői mernek kockáztatni, új utakat keresni, és attól sem ijednek meg, ha egy pillanatra elveszettnek érzik magukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 5. szerda, 20:00

Egy ilyen közegben figyelünk és vigyázunk egymásra, és elfogadjuk, hogy nem választaná mindig mindenki ugyanazt az irányt. Tudjuk, hogy ha így teszünk, közösen létrehozhatunk valami izgalmasat; esélyt adunk arra, hogy megszülessen a csoda.” – Dés András

Dés András jó ideje olyan forma létrehozásával kísérletezik különböző zenekarai élén, amelyben a zenészek az előre megírt, szigorúan komponált részeket szabad improvizációkkal kötik össze. A 2018 óta Bécsben élő Dés és a keresett magyar gitáros-hangmérnök, Fenyvesi Márton remek társakra talált a finom, érzékeny hangú trombitás Martin Eberle és a különlegesen kreatív zongorista Philipp Nykrin személyében. Quartetjük nevét a rétes, osztrák nevén strudel adta, amely Magyarország és Ausztria kulináris öntudatának egyaránt fontos eleme, ráadásul egy olyan csoda, ahol csak a szakács fantáziáján múlik, mivel tölti meg a tésztát. A zenekar tehát megkeresi a közös pontokat, amelyekből kiindulva újabb és újabb történetek születhetnek – ezek közül néhányat meg is örökítenek majd a BMC Records számára a koncert napjaiban.

Közreműködik:

Dés András - ütőhangszerek
Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
Philipp Nykrin - zongora
Martin Eberle - trombita

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!