Program


"Ecc, pecc! - Ki lehetsz?"
3

"Ecc, pecc! - Ki lehetsz?"

Zenepedagógiai foglalkozások a Lóvasúton az óvodás korosztálynak!

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

November 3-án és 24-én, vasárnap délelőtt 9:30-tól a 3 év alatti, majd 10:30-tól az óvodás korosztály számára tart az Öröm-Hang-Ár csapat zenepedagógiai foglalkozásokat.

A foglalkozás egy interaktív, komplex zenei foglalkozás óvodásoknak a művészetterápia eszközeivel.
Zene, ritmus, játék, mozgás egységében, állatok bőrébe bújva ismerkedünk meg alapvető érzelmeinkkel. Egy nyitott, elfogadó, szeretetteljes közegben, biztonságot jelentő kereteket tartva hívjuk a legkisebbeket felfedezni saját érzéseiket.
Öröm-Hang-Ár csapat:
Barhács Claudia gyógypedagógus, énekes ; Földi Veronika óvodapedagógus, jazz-énekes, tréner; Szlávics Anna énekes-dalszerző, Kokas Foglalkozásvezető, mindhárman művészetterapeuta jelöltek. Az Öröm-Hang-Ár zenei műhely csapata a Magyar Zene Háza Első Zenepedagógiai Konferencia és Showcase Fesztivál gyerekeknek szóló workshop kategóriagyőztes programjának alkotói.

Ajánlatunk


Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár, de vajon hogyan és miért jutottunk el idáig?

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

elkafkásodás két részben

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!