Program


Egy nap Mádon – Vivat Bacchus

Egy nap Mádon – Vivat Bacchus

Esetenként híres magyar költők megzenésített boros versei, de főleg saját versek, mesék kerülnek megzenésítésre, hogy a mindenkori nagyérdemű egy új, egészen egyedi és sajátos stílusban megírt dallamvilágba csöppenve kóstolhasson bele a magyar bordal pártatlanul fűszerezett világába.

Egy nap Mádon – Vivat Bacchus

Balásy Szabolcs - tenor
Szentgyörgyváry Károly - tenor
Szentgyörgyváry Péter - tenor
Szentgyörgyváry Gergely - basszus
Bognár Szabolcs - bariton
Kőszegi Sámuel - beatbox
Szentgyörgyváry Balázs - tenor

A mindig vidám hangulatot teremtő Vivat Bacchus Énekegyüttes a kulturált borfogyasztás és a mulatozás igéjét saját szerzeményű bordalokba öntve lépett be a köztudatba. 2001-ben alakult együttesünk az évek során bejárta Európát és a világot, hozzájárulva ezzel a magyar bor jó hírének, nemzetközi elismertségének tovább erősödéséhez. Repertoárunkban fölfedezhető a népi folklóron kívül sok más stílusirányzat is, mint például jazz, blues vagy rock and roll,– mint bordal! Ez pedig azért lehetséges, mert dalaink túlnyomó része saját szerzemény. Esetenként híres magyar költők megzenésített boros versei, de főleg saját versek, mesék kerülnek megzenésítésre, hogy a mindenkori nagyérdemű egy új, egészen egyedi és sajátos stílusban megírt dallamvilágba csöppenve kóstolhasson bele a magyar bordal pártatlanul fűszerezett világába. Az elmúlt 20 év alatt együttesünk számtalanszor megfordult már Mádon és környékén, így mindig különösen nagy szeretettel térünk ide vissza, ahová számos barátság is fűz minket.

Ajánló


A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első…

A Vadászati és Természeti Világkiállítás tiszteletére egy estén át csupa olyan muzsikát hallgatunk…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!