Program


Four stars - Hadházi, Ráskó, Szobácsi, Szupkay, vendég: Szabó Balázs Máté

Four stars - Hadházi, Ráskó, Szobácsi, Szupkay, vendég: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 24. péntek, 23:00

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünet.

Hadházi László

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

hangulat-karbantartó

 

30 éve a pályán, de ha a nevét hallják, sokan még így is azt hiszik, egy afrikai orvos, pedig Karinthy-gyűrűs humorista.

 

1971 óta ír, de csak a kilencvenes évek közepétől jelennek meg írásai vicces lapokban. Több könyv társszerzője kollégáival.

 

Nekem 8. /Litkai - Hadházi/

 

Megint 8. /Litkai - Hadházi/

 

A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája /Pataki Balázs - Litkai Gergely - Kovács András Péter - Hadházi László/

 

Korábban rádiós műsorvezető, de ma már kizárólag a Rádiókabaré szerzője és előadója. Egy-két televíziós produkcióban is feltűnt, majd a Showder Klub nevettetője lett. A Dumaszínház társulatának egyik alapító tagja.

 

Negyvenhetes cipőt hord.

 

Példaképe Malcolm Young az AC/DC ritmusgitárosa.

Ráskó Eszter

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Pszichológus, Szexuálpszichológus, HR Manager, Szabolcs megye önjelölt üdvöskéje, megrögzött élménykereső, enyhén narcisztikus és szociálisan túl kompatibilis személy. Stresszhelyzetben számos esetben mutatja Tourette szindróma jeleit, gátlástalansággal vegyes figyelmetlensége gyakran sodorja olyan helyzetekbe, melyekből csak órákig tartó smsezéssel tudja kivágni magát. A szinti pop, a trash és Phil Collins megrögzött rajongója, a társas interakciók szibillája, illetve a birtokos jelzős szószerkezetek ásza. Általában ő mondja, hogy rabló támadás, mert az ő hangja mélyebb. 

Szobácsi Gergő

A Dumaszínház társulatának tagja, Szobácsi Gergő üdvözli Önt! Harminc éves vagyok. Amúgy 31 lennék, de egy évig beteg voltam. Sok mindennel próbálkoztam, mielőtt humorista lettem. Szerettem volna szakács lenni, mert a tévében mindig azt láttam, hogy amit elkezdenek főzni, abból találnak egyet készen a sütőben. Próbálkoztam az építőiparral is, mert az kicsit hasonlít a stand up-ra. Ott is egy dolgozik, a többiek meg csak nézik. A humorista szakmát egy barátomnak köszönhetem, aki mindig belőlem akart meggazdagodni. Ha főztem valamit, akkor éttermet akart nyitni, ha csináltam, mondjuk egy koktélt, akkor meg kocsmát. 2010-ben meséltem neki egy viccet, és most itt vagyok! Örülök, hogy így alakult, mert embereket nevettetni jó. És néha még ők is élvezik.

Szupkay Viktor

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Szupkay Viktor a Maciarc!

 

Aki az arca miatt fél elmenni vaddisznóhajtásra, nehogy medvét is lőjenek aznap, ha egyszerre néznek ki a bozótból a malaccal. Túl a negyvenen, de nem a barátságon, kritikusan szemléli a párkapcsolatokat, a gyereknevelést, a lakásfelújítást és mindent, amiben e fél emberöltő alatt megmerítkezett.

 

A pápáról tudja, hogy nem véletlenül mondott le, hanem jobb ajánlatot kapott!

 

Dörzsölt dél-pesti vagány, aki pólóárustól a kereskedelmi igazgatóig vitte! Jól bánik az excellel és a powerpointtal, aminek semmilyen hasznát nem veszi a stand up-ban!

 

Szerepelt Madonna - La Isla Bonita című klippjében, mint nagyfarkú latin gitáros. Kakaó sommelierként kezdte, mára már a száraz magyar borok szakértője.

 

Összességében Darth Vader-ként jellemezhető. Rostélyszerű, mimikátlan arc, és gyilkos humor!

Szabó Balázs Máté

18 éves vagyok, lényegében már felnőttnek számítok, de még mindig a szüleimtől kell pénzt kérnem. A felnőttéválás kapujában állok, így a világról még nem sok mindent tudok, de gyorsan tanulok. Gyakran kerülök zavarba és sok mindentől félek. Az ilyesfajta élményeimet a színpadon is előszeretettel osztom meg.
2014 októberében álltam először mikrofon elé. Szerencsére az első fellépésem pozitív élmény volt, így ezt még számos jó és számtalan kevésbé jó fellépés követte.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka esőnap július 7.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

További ajánlataink


Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!