Program


Gondolat Generátor: Ahonnan én jövök

Gondolat Generátor: Ahonnan én jövök

Görög Befogadás - migrációs történetek tegnap és ma

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 24. kedd, 20:00

A Gondolat Generátor műhely szervezésében
A mi falunk - PREMIER
Időtartam: 50 perc

Egy különböző szociális hátterű, 18-23 éves fiatalokból álló csoport a nyáron színházi nevelési szakemberek és művészek vezetésével részt vesz egy közösségi alkotófolyamatban. Vannak közöttük budapesti hátrányos helyzetű fiatalok, vannak bevándorlók gyermekei, akik már beszélnek magyarul, és jönnek a Trafó korábbi Csatlakozó alkotócsoportjainak tagjai is.

A Trafóban és Abán együtt táborozva, dolgozva létrehoznak egy olyan elképzelt falut, amelyben közösen alakítják a szabályokat és határozzák meg az értékeket. Együtt gondolkodnak együttélésről, európaiságról, otthonérzetről, játszva, kísérletezve keresik a közöset és a különbözőt. Az eredmény látható itt és most egy összművészeti performansz keretein belül.

A projekt vezetői Nagy Emese, Perényi Balázs és Szepes Anna színházi nevelési gyakorlatokkal és játékokkal segítették a közös alkotást és a csoportkohézió kialakulását. A témához kapcsolódó különböző művészeti ágakat képviselő magyar és külföldi alkotók workshopokkal gazdagították a folyamatot.

Produkció: Trafó Kortárs Művészetek Háza

A produkció a Liberty nemzetközi együttműködés keretében az Európai Unió Kreatív Európa Programjának támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!