Program


Gyilkos szerepben
4

Gyilkos szerepben

Quick
svéd thriller, 132 perc, 2019
svéd nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 30. vasárnap, 17:30

 

Rendező: Mikael Hafström 
Szereplők: Jonas Karlsson, David Dencik, Alba August, Magnus Roosmann, Suzanne Reuter, Linda Ulvaeus, Christopher Wagelin

Igaz történet egy férfiről, aki csak hírnévre vágyott.

Egy elképesztő történet a svéd kriminalisztika legnagyobb botrányáról, középpontjában egy újságíróval, aki egy egész jogrendszert kérdőjelezett meg. Hannes Råstam elkötelezte magát Thomas Quick ártatlanságának bizonyítása mellett és leleplezte azt a jogi káoszt, amely Quicket egy életre pszichiátriai kezelésre ítélte. A férfi magára vállalta egy kannibál erőszaktevő rémtetteit, köztük nyolc ember megölését, valamint állította, hogy további huszonöt gyilkossághoz is köze van.

Bemutató dátuma: 2021.05.13.

Forgalmazó: ADS Service


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

További ajánlataink


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A XIX. Református Zenei Fesztivál keretében

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!