Program


Gyöngyélet - Népi ékszer a 21. században

Gyöngyélet - Népi ékszer a 21. században

A Hagyományok Háza – Magyar Népi Iparművészeti Múzeum ékszergyűjteményét 20. és 21. századi népi iparművészek és designerek népi motívumok ihlette ékszerei alkotják, melyek a kortárs anyaghasználat interaktivitását és a népi motívumok mai reflexióját vegyítik.  több...

Jegytípusok


1 500 Ft - 2 000 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások






A Hagyományok Háza – Magyar Népi Iparművészeti Múzeum ékszergyűjteményét 20. és 21. századi népi iparművészek és designerek népi motívumok ihlette ékszerei alkotják, melyek a kortárs anyaghasználat interaktivitását és a népi motívumok mai reflexióját vegyítik. Együtt még sosem voltak láthatóak a nagyközönség számára, így igazi csemegeként
tálaljuk őket egy különleges helyszínen. A Budai Vigadó pinceszintjén található Nagy Lajos terem egykor borlerakatként működött, és megcsodálható benne az eredeti középkori épület falai is, nem mindennapi élményt nyújtva a látogatóknak.

A kiállítás csak tárlatvezetéssel látogatható, a meghirdetett időpontokban!

A tárlatvezetés hossza: ~45-50 perc. Egy tárlatvezetés alkalmával maximum 15 főt tudunk fogadni. A kiállítás nem akadálymentes. Kérjük érkezzenek időben, mert a tárlatveztés pontosan kezdődik és a későn érkezők már nem tudnak a csoporthoz csatlakozni!

A kiállítást díjtalanul látogathatják (csak a tárlatvezetés díja fizetendő - csak a jegypénztáron keresztül váltható ezer forintos áron):
- a 6 év alatti gyerekek
- az Európai Gazdasági Térség 70. életévüket betöltött állampolgárai
- a fogyatékkal élők és kísérőik (jogosultanként egy személy)
- szakmai ICOM-kártyával rendelkezők
- a közoktatásban dolgozó pedagógusok az adott tanévre érvényesített pedagógus-igazolvánnyal
- Pulszky Társaság tagjai - az adott évre érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkezők
- az újságírók (érvényes újságíró-igazolvány felmutatásával)

A díjtalan kiállítás belépőre jogosultak a tárlatvezetés jegyet csak személyesen a Hagyományok Háza jegypénztárában tudják előzetesen megvásárolni, érvényes igazolványuk bemutatása mellett. Kérjük, érdeklődjenek jegypénztárunk telefonszámán!

 

További ajánlataink


Tárlatvezetés a Kis magyar kockológia. A modernitás hajlékai a kádár-korszakban című kiállításban

Schliemann – Trója régészeti ásatás két részben zenével

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!