Program


Három a magyar vígasság

Három a magyar vígasság

Zenés kabaré két részben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

A magyar zenés műfaj hőskorából és az emblematikus pesti kabaré nagy hagyományaiból merít a három közkedvelt nevettető, a Vidám Színpad egykori vezető komikája Nyertes Zsuzsa, valamint a Mikroszkóp Színpad nagy egyéniségei, az egyaránt Érdemes művész díjjal kitüntetett Helller Tamás és Beregi Péter legújabb műsora, a "Három a magyar vigasság!".
A derű és a vidámság nagykövetei, akik hosszú évtizedek rutinjával lépnek színre, életkorukat meghazudtolva, fáradhatatlanul szórakoztatnak, határon innen és túl.

Lesz itt kérem minden, mi szem-szájnak ingere: utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék, különleges magánszámok, népszerű paródiák és a televízióból is jól ismert fergeteges kabaréjelenetek!
Hölgyeim és Uraim! Kérem készítsék fel rekeszizmaikat, a hosszan tartó nevetés garantált!

Közreműködnek:
Nyertes Zsuzsa
Heller Tamás (Érdemes Művész)
Beregi Péter (Érdemes Művész)

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid mérlege. A kaliforniai együttes a 70-es évek azon kevés bandái közé tartozik, amelyek kibírták a változó trendeket és stílusokat, miközben továbbra is aktuálisak és töretlenül sikeresek maradtak.

További ajánlataink


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről, melynek zenéjét a legnépszerűbb magyar előadók dalaiból válogattuk össze. Nyolc ember mulatságos…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!