Program


Hófehérke

Hófehérke

Látványos, zenés, bábos játék – nem csak gyerekeknek.

Jegytípusok


2 000 Ft
Színházterem

Aktuális előadások



 JACOB GRIMM – WILHELM GRIMM – SZÁNTÓ VIKTÓRIA: HÓFEHÉRKE

Előadásunkban Hófehérke egy kamaszodó, gyönyörű lány, aki egyedül él gonosz Mostohájával: a jelen nehézségei elől játékba menekül, így eleveníti fel a múltat és keres magának biztonságot. Ám a szépséget megszállottan kergető Mostoha nem tűri, hogy Hófehérke napról napra tündöklőbb, így a fiatal lánynak menekülnie kell, ha kedves az élete.

A félelmetes erdő mélyén nyugalomra lel a hét Törpe házában, de vajon rátalál-e az aprócska kunyhóban a könyörtelen Mostoha? A közismert, klasszikus mese újra mesélésé során a felnőtté válás és a szerelem ereje kerül fókuszba, miközben a színpadon a báb humora, a tánc eleganciája és a bravúros színészi játék teremt üdítő harmóniát.

Író, dramaturg: Szántó Viktória
Zeneszerző: Nyitrai László
Tervező: Miareczky Edit
Koreográfus: Fosztó András
Rendező: Érsek-Csanádi Gyöngyi

Játsszák: Baranyai Anita, Nizsai Dániel, Kőszegi Mari

Ajánlott korosztály: 5 éves kortól

További ajánlataink


A Sötétben Látó Tündér nemcsak születéséről mesél, hanem elárulja azt is, hogyan tanult meg látni a sötétben. Mesél Tökmag királyfiról,…

Tegyük fel, hogy megcsalt a férjem – mit teszek én? Sírok, válok, vagy bosszút állok? Lucienne Vatelin tisztességes feleség, esze…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!