Program


Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála

Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála

A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2023-ban is.
Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és gazdára talál a közönségdíj. A belépőjegy ára tartalmazza a gálaműsort követő pezsgős fogadást is.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 17:00

A Határvonalak Színházi Fesztivál záróeseményeként a színház megújult díjátadó ünnepségégét rendezzük meg pezsgős koccintással és állófogadással.
Holdbeli csónakos díjátadó gála 2023.

Sok zenével és meglepetés műsorokkal színesítjük a Weöres Sándor Színház díjátadó ünnepségét, a színpadi műsort követően pezsgős koccintásra és állófogadásra várjuk közönségünket!
 
A Weöres Sándor Színház Holdbeli csónakos Díjátadó Gálaműsorán az alábbi díjak kerülnek kiosztásra: 

I. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb színésze
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény. Az évad legjobb színésze díj odaítélése két körös szavazással történik: a Weöres Sándor Színház színészei szavaznak először, és az öt legtöbb szavazatot kapó színész közül végül a Művészeti Tanács választja ki a győztest.

II. Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb háttér dolgozója
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb szakmai teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban a színház érdekében, annak bármely munkaterületén kifejtett kimagasló tevékenység, kivéve a színészi teljesítmény.  A társulati díjat a Weöres Sándor Színház teljes társulata online szavazás útján ítéli oda a színház nem színész társulati tagjának.

III. Holdbeli csónakos – közönségdíj
A díj évente a Weöres Sándor Színház közönsége által megszavazott legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: társulati tagként az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény.

A szavazás menete: 2023. május 12- június 12. között online a wssz.hu hivatalos oldalon,
és az előadások előtt a színház aulájában kihelyezett szavazó lapon.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!