Program


Horgas Eszter - Falusi Mariann: Horgas 30

Horgas Eszter - Falusi Mariann: Horgas 30

Horgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 13. vasárnap, 20:00

Horgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A virtuóz fuvolista egyedülálló hangszeres teljesítménye és egyedi, műfaji határokat átlépő feldolgozásai közismertek a közönség körében. A klasszikus zenei hangversenyek mellett új repertoárt hozott létre: a klasszikus zene, a jazz és a latin irányzatok nyelvét egyaránt használja. Meggyőződése, hogy a fuvolát csak akkor emelheti a szóló hangszerek közé, ha új irodalmat hoz létre.

Horgas Eszter a 2000-ben létrehozott ClassJazz Band formációval folyamatosan turnézik, évente nagyjából 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön, Rómától Ljubljanáig, Mexikótól Mauritiusig világsztárok közreműködésével.

A művész a Városmajorban nőtt fel és visszatérő fellépője a színpadnak. Itt mutatta be a Vivaldi négy évszak, a Gershwin és Bernstein műveiből készült Kék rapszódia előadását, láthattuk Chagall művészetére alapuló összművészeti produkcióját, vagy múlt évi produkciójában megismerhettük Elton John és 11 fenegyerek társának szenvedélyes történetét.

A jubileum arra ösztönözte, hogy visszatekintsen pályafutása elmúlt harminc évére és ünnepi gálakoncertjén a korábban nagy sikerrel játszott darabokból készült összefoglalót  bemutassa a Városmajor deszkáin együtt ünnepelve a közönséggel.

Az esten fellép a művésznő állandó vendége: Falusi Mariann és állandó zenekara, a ClassJazz Band.

A koncert hossza 90 perc szünet nélkül. 

Közreműködők

Fellépnek:

Horgas Eszter fuvolaművész
Falusi Mariann énekes, előadóművész
a ClassJazz Band zenekar tagjai: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

További ajánlataink


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!