Program


Imagine -  fenegyerekek, akik... Horgas Eszter estje, vendég: Falusi Mariann, Kálloy Molnár Péter

Imagine - fenegyerekek, akik... Horgas Eszter estje, vendég: Falusi Mariann, Kálloy Molnár Péter

December 22-én láthatják Horgas Eszter - Kálloy Molnár Péter - Falusi Mariann és a ClassJazz Band új bemutatójukat. Az estén egy új, összművészeti produkciót láthat a közönség. Az énekes, és hangszeres virtuóz játék találkozik a színház és a látvány világával egy estén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 22. szerda, 19:00

Horgas Eszter fuvolaestje
Közreműködik: Falusi Mariann
Játékmester: Kálloy Molnár Péter

IMAGINE - fenegyerekek, akik megváltoztatták a világot.

A ZSiMü -re készült színdarab, 16 világslágerrel egyedülálló élményt ígér.

Elton John (Kálloy Molnár Péter alakításában) mesél életéről,  és 11 fenegyerek világsztár társáról - humorral, sírással, nagy történetekkel és persze sok - sok slágerrel.

Olyan fenegyerekek dalait, történeteit hallhatják, akiknek története más és más, de mindegyik bejárja, a  határok nélküli boldogság és a határok nélküli pokol útját.

Az est fenegyerekei:  Elton John - Kálloy Molnár Péter alakításában

továbbá: Freddie Mercury, John Lennon, Paul Simon, Madonna, Tina Turner, Nina Simone,  Edith Piaf, Morrison, George Michael, Piazzolla

Az estet az alábbi anekdotával lehet jellemezni:
John Lennon 5 éves volt, amikor édesanyja azt mondta neki, hogy az élet kulcsa a boldogság. Később az iskolában, amikor megkérdezték, mi akar lenni, ha nagy lesz, azt írta: "'boldog''. A tanár a választ áthúzta, és odavéste pirossal: rosszul értelmezte a kérdést. Lennon kapásból válaszolt: maga értelmezi rosszul az életet.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

További ajánlataink


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!