Program


Játéktól a mesterségig kiállítás TÁRLATVEZETÉS (a belépő árát nem tartalmazza)

Játéktól a mesterségig kiállítás TÁRLATVEZETÉS (a belépő árát nem tartalmazza)

Játéktól a mesterségig - Tárlatvezetés - Fedezzük fel együtt a hagyományos mesterségek izgalmas világát a „Játéktól a mesterségig” kiállítás tárlatvezetésein!
Megtudhatjuk, milyen út vezet a kezdetektől a mesterművekig, és megcsodálhatjuk, hogyan születnek a lenyűgöző vizsgaremekek! A tárlatvezetésen megismerhetjük továbbá a kiállítás művészi koncepcióját is, amely összeköti a múltat a jelennel, és felfedezhetjük, hogyan kelnek életre a hagyományos kézműves technikák napjainkban!…  több...

Jegytípusok


1 000 Ft
TÁRLATVEZETÉS

Aktuális előadások




Játéktól a mesterségig - Tárlatvezetés - Fedezzük fel együtt a hagyományos mesterségek izgalmas világát a „Játéktól a mesterségig” kiállítás tárlatvezetésein!

Miről szól a tárlatvezetés?
A kurátorok vezetésének köszönhetően úgy vehetünk részt a Hagyományok Háza népi kézműves szakképzések műhelymunkáinak különlegesen megkomponált bemutatóján, hogy közben izgalmas történeteket hallhatunk a kiállított tárgyakról és alkotóikról, megtudhatjuk, milyen út vezet a kezdetektől a mesterművekig, és megcsodálhatjuk, hogyan születnek a lenyűgöző vizsgaremekek! A tárlatvezetésen megismerhetjük továbbá a kiállítás művészi koncepcióját is, amely összeköti a múltat a jelennel, és felfedezhetjük, hogyan kelnek életre a hagyományos kézműves technikák napjainkban!

Kinek ajánljuk?
Annak, aki szeretne többet megtudni arról, hogyan lesz egy kezdőből igazi mester. Akit érdekel a népi kézműves képzések felépítése, a hagyományos technikák modern alkalmazása, és hogy miként illeszthető be ezek az egyedi remekek a mindennapi életedbe.

A kiállítás üzenete
Reméljük, mindenki, aki részt vesz a vezetésen, megtalálja azt az inspirációt, amely aztán a mindennapok megszépítésében, a harmónia megteremtésében segítségére lesz. Talán még kedvet is kap ahhoz, hogy elsajátítson egy hagyományos mesterséget valamelyik kapcsolódó képzésünkön. A kiállítás nem csupán bemutatja a népművészetet, hanem új kapukat is nyit a hagyomány és a modern élet között.

A tárlatvezetés időtartama ~ 40 perc.
A tárlatvezetés a belépőjegy árát nem tartalmazza! A belépőjegyekről itt tud tájékozódni és jegyet vásárolni!
 


További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!