Program


Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál Hétvége (Szombat-Vasárnap)
3

Kamion Európa-bajnokság és Fesztivál Hétvége (Szombat-Vasárnap)

Végre eldőlt, a jelenlegi szabályozás értelmében fogadhatunk nézőket az ETRC idénynyitó viadalán a Hungaroringen. Aki tehát élőben szeretné látni a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert csatáját Európa legjobb kamionversenyzői ellen – az idén 2021-ben védettségi igazolvánnyal a helyszínen ezt megteheti.

Kamion Európa-bajnokság – nyitott kapukkal! 

Végre eldőlt, a jelenlegi szabályozás értelmében fogadhatunk nézőket az ETRC idénynyitó viadalán a Hungaroringen. Aki tehát élőben szeretné látni a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert csatáját Európa legjobb kamionversenyzői ellen – az idén 2021-ben védettségi igazolvánnyal a helyszínen ezt megteheti.

ELŐVÉTELI ÁRAK

Az elővételi árak az online megvásárolt jegyekre vonatkoznak, a helyszínen 2021. 06. 12-13 között a teljes árú jegyek megvásárlására van csak lehetőség. 

KEDVEZMÉNYES JEGYEK GYEREKEKNEK

A JUNIOR jegyek 0-14 éves korig ingyenesek, de 0 forintos jegy váltása ebben az esetben is kötelező! 

PADDOCK JEGYEK

A rendezvény ideje alatt a Paddock területekre átlépni nem lehetséges! Amennyiben az átlépést a magyarországi COVID 19 rendeletek lehetővé teszik, úgy a Paddock átlépéshez külön jegyet kell majd vásárolni.

 

A jegyek belépésre jogosítanak a verseny adott napján a pálya nézőtéri oldalán a megnyitott állóhelyre, illetve tribünökre.

A jegy a Paddock belépést NEM tartalmazza!

FONTOS Információ!

A Magyar Közlönyben április 26-án megjelent szabályozás értelmében: „a sportrendezvényeken részt vehetnek a koronavírus ellen védett személyek, és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők"!

Ennek értelmében CSAK ABBAN AZ ESETBEN vásároljon jegyeket, amennyiben a rendezvény idején érvényes hatósági igazolvánnyal, ún. védettségi igazolvánnyal rendelkezik.

További információk a Látogatási feltételek menüpontban találhatók!

Az elővételi árak az online megvásárolt jegyekre vonatkoznak, a helyszínen 2021. 06. 12-13 között a teljes árú jegyek megvásárlására van csak lehetőség.

Látogatási feltételek:

A jelenleg érvényes jogszabályok értelmében a Kamion Európa-bajnokságon azon személyek vehetnek részt nézőként, akik koronavírus ellen védettek. Ezt a védettségi igazolvány bemutatásával lehet igazolni (ezen igazolvány felmutatásán felül az érintett személy személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására is kérhető). 18 éven aluli kiskorúak, koronavírus ellen védett személy felügyelete mellett szintén részt vehetnek a rendezvényen nézőként. Kiskorúak esetén a hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával lehet igazolni.

Hangsúlyozzuk, ezek a jelenleg érvényes szabályok, amelyek a rendezvény időpontjáig változhatnak. A látogatási feltételeket a jogszabályok változása szerint folyamatosan frissítjük.

Ajánló


A kormányrendelet alapján az eseményekre való belépést KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkező vendégeink számára…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!