Program


Kiasmos
2

Kiasmos

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten más-más stílusban tűntek fel. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

Jegytípusok


6 400 Ft - 16 900 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



Janus Rasmussen a Bloodgroup trióval indie-s elektropopot játszott, amikor Ólafur Arnalds punkdobosként kezdte karrierjét. Utóbbi minimalista, posztrockos, modern klasszikus lemezeivel, aztán film- és tévésorozat-zenéivel a színtér egyik sztárja lett. 2014-ben pedig egy microhouse-os, tech house-os, táncos lemezzel együtt is berobbantak. A Kiasmos duó időről időre EP-kkel rukkolt elő, de tíz évvel a debüt után, 2024 nyarán kiadták ambientes-elegáns második lemezüket is. Öt év szünet után tértek vissza a koncertezéshez, a Müpában új albumuk anyagát mutatják be.

billentyűk, elektronika - Ólafur Arnalds
billentyűk, elektronika - Janus Rasmussen

Rendező: Müpa
Fotó: Maximilian König

További ajánlataink


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Hoffmann Richárd ismerős lehet, hiszen vendége volt sok népszerű televíziós műsornak, mint a Duna Televízió műsorán futó: Szerencse Szombat, az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!