Program


Kulturális Örökség Napjai 2024

Kulturális Örökség Napjai 2024

Utak-kapcsolatok-hálózatok

Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

Jegytípusok


0 Ft
Pesti Vigadó

Aktuális előadások




A majd’ 200 éves épületben a korok legnagyobbjai koncerteztek, többek között Liszt, Erkel, Strauss, Debussy, Wagner és Bartók is megfordult a díszteremben. Emellett otthonául szolgált az első magyarországi kiállításoknak, továbbá Budapest egyesítésének is helyszíne volt. 

Fedezze fel a Pesti Vigadó csodálatos történelmét, az épülethez kapcsolódó híres eseményeket és személyeket! Vegyen részt épülettörténeti sétáinkon a szabad időpontok/helyek függvényében.

A séták 2024.09.22-én 10:20 és 10:40 órás kezdéssel indulnak, melyre az ingyenes jegyeket ezen az oldalon keresztül tudja megváltani!

A Kulturális Örökség Napjai keretében az aktuálisan látogatható tereken kívül, az összes jelenleg futó kiállításunk – BűvészinasokAz MMA képzőművészeti tagozatának díjazottjainak tárlata X. – valamint állandó kiállításunk, a Pesti Vigadó Idővonal is ingyenesen tekinthető meg.

Kérjük, a Pesti Vigadó felkeresése előtt minden esetben tájékozódjanak az épület nyitvatartási idejéről, és a speciális szint- és házzárakról.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

További ajánlataink


A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti esemény nyomába eredve vizsgálja a…

Gyülekező: Budapest Zászlaja bástya, 1051 Budapest, Id. Antall József rakparton az Akadémiánál; a Széchenyi István tér 2/2B/23 villamos megállónál tudnak…

Nosztalgia anyának, apának, nagyinak – újdonság a babáknak, játék a családnak! Ajánlott életkor: 1,5 – 3,5 évesek

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!