Program


Ladjánszki–Varga: LetMeC meztelen nézőkkel

Ladjánszki–Varga: LetMeC meztelen nézőkkel

Az együttműködés alapötlete Ladjánszki Mártától származik, akivel a NaVKE 2007-ben került kapcsolatba. Akkor több sikeres táncelőadásukat láthatták a naturista nézők.
Figyelem, a jegy megváltásával az előadáson a nézők is vállalják a meztelenséget!
Kérjük Vendégeinket, hozzanak magukkal törölközőt!

2018-ban egy hosszabb távú programot indítottak el, amiben több előadás került terítékre, sőt, az első két, zárt-körű előadás után…  több...

Az együttműködés alapötlete Ladjánszki Mártától származik, akivel a NaVKE 2007-ben került kapcsolatba. Akkor több sikeres táncelőadásukat láthatták a naturista nézők.

2018-ban egy hosszabb távú programot indítottak el, amiben több előadás került terítékre, sőt, az első két, zárt-körű előadás után a harmadik alkalommal megnyitották a kört és bárki, aki vállalta, hogy ruhátlanul nézi meg az előadást nézőként csatlakozhatott.

FACEBOOK ESEMÉNY

Figyelem, a jegy megváltásával az előadáson a nézők is vállalják a meztelenséget!

Koreográfus, koncepció: Ladjánszki Márta
Zeneszerző, zene: Varga Zsolt
Közreműködők: Ladjánszki Márta, Varga Zsolt

Támogatók: L1 Egyesület, EMMI, Derida Dance Center, Fabrik Potsdam, Műhely Alapítvány
A darab első állomásának bemutatója a szófiai Derida Dance Center rezidencia programjának (2016) keretében jött létre.

www.martaatwork.com / www.L1.hu

LADJÁNSZKI Márta (H) klasszikus balett, szertorna, jazz és modern tánc tanulmányait Magyarországon és Bécsben folytatta, majd 1996 végén társalapítója volt a KOMPmÁNIA Kortárs Táncszínháznak, ahol táncosként és társ-koreográfusként dolgozott. 2001-ben csatlakozott az L1 Egyesület munkájához, ahol művészeti alelnökként a mai napig dolgozik. 20 éves koreográfusi és táncosi karrier után 2015-ben diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskolán a modern táncos és próbavezető BA szakon. Fodor Antal koreográfiai órái és feladatai alapján elindult egy olyan ötlet, amit továbbvitt és megosztott a szófiai Derida Dance Center táncosaival egy két hetes rezidencia alkalmával. Azóta a darab az élő előadások alkalmával tovább gazdagodott, hiszen térre és a jelenlévő nézőkre érzékenyen reagálva bővült, alakul, frissült. Minden előadás más, mégis egy adott struktúra szerint működik.

Alkotó-művészként kortárs tánccal foglalkozik Budapesten, mint független koreográfus és táncos. Keresi a lehetőségeket, hogy megmutassa művészetét azoknak, akik érdeklődnek munkája és az emberi testről való gondolkodása iránt.

A testből, a belső gondolatokból nyeri az inspirációt, és a belső gondolatokat látható információvá alakítja. Hiszi, hogy mindenki másmilyen (nem csak külsőleg) és ettől gazdagabb az életünk. Ezért ünnepli minden darabjában a testet.

VARGA Zsolt (H) budapesti zenész, zeneszerző, multiinstrumentális hang- és mozgásművész. Emellett az L1 Egyesület elnöke 2011 óta.

Ajánló


A mozgás – látható zene. A zene – hallható mozdulat. A mozgás elmuzsikálható.…

A világhírű filmből készült musical dalai – Nem szabd félni, Valahol Európában, A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!