Program


Ludmann Mihály sorozata

Ludmann Mihály sorozata

Genius loci – Firenze művészete a Mediciek elűzetésétől visszatérésükig

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 10. kedd, 18:00

Genius loci – Firenze művészete a Mediciek elűzetésétől visszatérésükig

Ludmann Mihály művészettörténész előadás-sorozata

FELHÍVJUK LÁTOGATÓINK FIGYELMÉT, HOGY A MŰVÉSZETTÖRTÉNETI ELŐADÁS-SOROZAT 2019. NOVEMBER 26-ÁTÓL 18:00 ÓRAKOR KEZDŐDIK!

A XV. században a Medicieknek köszönhetően a város és művészete virágkorát élte. 1494-ben elűzték őket és újra egy választott nagytanács irányította a város életét. Nem kellett sokat várni és a spanyol nagyhatalom támogatásával visszatértek a Mediciek, akik egy rövid időszaktól eltekintve 1737-ig uralkodtak a városban és Toscana felett. Az 1494-től 1530-ig terjedő időszakban kiteljesedett a reneszánsz művészet, olyan nagyságoknak köszönhetően, mint Leonardo, Michelangelo és Raffaello, ugyanakkor ennek a művészettörténeti korszaknak a válsága is láthatóvá vált. Sajátos paradigmaváltásnak lehetünk tanúi, amelyet ezen az estén a műalkotásokat szemlélve megismerhetünk.



 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

További ajánlataink


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!