Program


Magashegyi Underground

Magashegyi Underground

Másfél év kihagyás után a Magashegyi Underground újra színpadon, a Várkert Bazár Öntőház udvarán!
A zenekar éppen a pandémia előtt, 2020 márciusában ünnepelte egy különleges koncerttel az Ezer erdő című első albumuk kiadásának tizedik évfordulóját. Ezt követően szinte rögtön életbe léptek a járványügyi korlátozások, ám számukra a leállás nem kényszerűség, hanem tudatos döntés volt, hiszen a zenekar különleges hangú…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 5. vasárnap, 19:00

A csapat azonban másfél éves leállás alatt sem volt tétlen:2018 óta dolgoztak a Titkos életem című albumon, amely végül 2020 decemberében jelent meg, a zenekar negyedik nagylemezeként. A teljes egészében Tóth Krisztina költő-író-műfordító verseire épülő dalokból a zenekar eddigi legegységesebb, legérzékenyebb, legmélyebbre kalandozó és legtöbbet kockáztató anyaga született.

A hosszú pihenő után, Budapesten először a Várkert Bazárban lépnek újra színpadra, ahol az elmúlt több mint 10 év munkásságának keresztmetszetéből állították össze műsorukat a rajongók számára. A Magashegyi Underground a hazai könnyűzenei élet megkerülhetetlen zenekara, elsőként építettek be dalaikba folkzenei hatásokat és hangszerelési megoldásokat. Már az első albumuk megjelenésekor sem voltak ismeretlenek a nagyközönség előtt:sok más sláger között ezen a lemezen jelent meg a Szeplős váll és az Anglia című dal, és az album már jelezteaz együttesben rejlő zenei sokszínűséget.

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

További ajánlataink


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!