Program


Márfi Márk: Lassan - támogatói jegy
5

Márfi Márk: Lassan - támogatói jegy

Márfi Márk új színdarabjának létrejöttéhez most a jövőbeni előadáslátogatók is hozzájárulhatnak tíz-, tizenöt-, vagy húszezer forintos támogatói jegy vásárlásával. A megvásárolt támogatói jegy tartalmaz a 2025. március 8-i premiert követő bármely Lassan c. előadásra egy – 7500 Ft-os – belépőt, melyet a most megvásárolt támogatói jegyhez tartozó kuponkóddal lehet érvényesíteni.  több...

Jegytípusok


10 000 Ft - 20 000 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



 
Márfi Márk: Lassan

 

- Bocs.

- Ki hívott?

- Senki se hívott.

- Miért nem vetted fel?

- Ez csak figyelmeztető volt.

- Mire figyelmeztet?

- Hogy el ne felejtsek valamit.     

- Te nem szoktál elfelejteni dolgokat.

- Dehogynem… Csak nehezen.

 

A dráma a kommunikációképtelenségről beszél: hogy tudunk-e még kérdezni egymástól; egyáltalán akarunk-e kérdezni; van-e erre igénye az embernek. Hogy tartunk, vagy egyenesen félünk-e a kérdésektől.

... aztán meg már késő.

 

Anya és fia. Egy halogatott, fontos beszélgetés. Egy színdarab. Az élet. A halál. 

 

Márfi Márk 2020-ban diplomázott a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Azóta szabadúszó színészként dolgozik és ír. Játszik a Radnóti Színházban, a Szkénében, a Lóvasúton; dolgozik a Kultúr Brigád csapatával, a Láthatáron Csoporttal, a következő évadban a Pinceszínházban is bemutatkozik, ezek mellett pedig forgat is. 2022-ben és 2024-ben is Örkény István Drámaírói Ösztöndíjban részesült. Első színműírói munkája a TELIK – egy óra az életedből címet viseli, önálló est készült belőle, amivel már közel 50 alkalommal állt közönség elé. Lassan című új drámáját a Nyílt Fórum 2023/24-es évad programjában fejlesztette Mikó Csabával.

 

__

fotó: Simándi Nóra

További ajánlataink


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!