Program


Maya

Maya

A Maya látványos show elemekkel gazdagított revüoperett, amely ugyanakkor történetmesélésében egyesíti a félreértéseken alapuló klasszikus francia bohózati humort, és a Rejtő Jenő-i szertelen, krimiszerű vadságot és frivolitást.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 4. kedd, 18:00

Fényes Szabolcs - Harmath Imre: Maya

A Budapesti Operettszínház régi adósságát törleszti, amikor évtizedek után újra színpadra viszi egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak legnépszerűbb operettjét, a Mayát. Az 1931-ben íródott mű máig hatásosan és igen sokszínűen ötvözi a kor hangulati és stíluselemeit. A Maya látványos show elemekkel gazdagított revüoperett, amely ugyanakkor történetmesélésében egyesíti a félreértéseken alapuló klasszikus francia bohózati humort, és a Rejtő Jenő-i szertelen, krimiszerű vadságot és frivolitást. Az idegenlégió egzotikus világában és a párizsi mulatók túlfűtött miliőjében játszódó, rafinált szerelmi játszmákban bővelkedő, fordulatos mese, a pompás szerepek, legfőképp pedig Fényes Szabolcs halhatatlan slágerei - mint például a Szeretnék egyszer kicsit boldog lenni, a Luxusvonat vagy a Sweetheart - Réthly Attila rendezésében, Lőcsei Jenő koreográfiáival együttesen ígérnek egy sokszólamú, fergeteges színházi estét.


Az előadás az UMPA Ügynökség engedélyével jön létre.

Az előadást angol nyelvű felirattal játsszuk.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

További ajánlataink


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!