Program


Mesterek és tanítványok – Bárdosi Ildikó

Mesterek és tanítványok – Bárdosi Ildikó

„Az éneklés a lélek anyanyelve, így minden embernek élnie kell vele, olyan természetességgel, azzal a belső megnyilatkozási vággyal, természetes hangszínnel, ahogyan a beszédben is kifejezi magát.” – vallja Bárdosi Ildikó, a Mesterek és tanítványok koncertsorozat őszi vendége.


 több...

Jegytípusok


2 000 Ft - 2 800 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



„Az éneklés a lélek anyanyelve, így minden embernek élnie kell vele, olyan természetességgel, azzal a belső megnyilatkozási vággyal, természetes hangszínnel, ahogyan a beszédben is kifejezi magát.” – vallja Bárdosi Ildikó, a Mesterek és tanítványok koncertsorozat őszi vendége. Az erdélyi Dicsőszentmártonban született népdalénekes előadóművész, etnográfus és pedagógus munkásságának példaképei és iránymutatói azok a „magon kőtt énekesek”, akik megőrizték népdalainkat, áthagyományozták népzenei anyanyelvünket. 1994 óta végez népzenei gyűjtőmunkát, melynek középpontjában szülőföldje hagyományos népzenéje áll. A közel három évtizedre visszanyúló oktatói tevékenységének alapja az élményszerű népdaltanítás, így gyakran szervez kirándulással, koncertekkel egybekötött gyűjtőutakat növendékeinek, hogy élő forrásból is megismerhessék a népdalokat és azok hiteles előadásmódját. Kiváló pedagógiai munkáját – a számos díjon és elismerésen túl – tanítványai kiemelkedő szereplései, versenyeredményei mutatják a legjobban. Az este folyamán tanítványai és barátai közreműködésével ismerhetjük meg Bárdosi Ildikó gazdag zenei életútját.

A program időtartama: ~ 80 perc (1 részben)

További ajánlataink


Az európai hidak idén az egész kontinenst behálózzák: magyar rapszódia követ spanyol táncot, Bach előtti tisztelgés előz meg cseh zenét.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!