Program


MineCinema Budapest - Normál jegy

MineCinema Budapest - Normál jegy

A MineCinema csapata immáron 5 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A Minecraft világában játszódó filmeket népszerű hazai tartalomgyártók írják, rendezik és szinkronizálják 2015 óta. Rendezvényeinken a program elengedhetetlen része a youtuberekkel való találkozás, dedikálás és fotózkodás is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 13. vasárnap, 16:30

A MINECINEMA VISSZATÉR BUDAPESTRE!

Várunk minden kedves érdeklődőt június 13-án a Lurdy Mozi-ban (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14). Ez alkalommal a jubileumi, tizedik MineCinema film tekinthető meg azaz a „Szupermenők”.

A résztvevők találkozhatnak CineManussal, Sajt32-vel, Balukával, zsombeyHD-val, Walrusz-all, PerkyParrot-al, iDark-al

A NORMÁL programok 13:30-kor és 16:30-kor kezdődnek, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra a kezdési időpont előtti egy órában van lehetőség.

A filmet ungdani és LatinPapucs írták és rendezték, szereplői pedig a hazai YouTube közösség népszerű videósai, egészen pontosan OwnMcKendry, Sajt32, Baluka, zsombeyHD, Chabinho, Walrusz, Alex Gaming, PerkyParrot, iDark valamint megszólal a MineCinema képregények alkotója, Palotás Adél, illetve Guba ’Tony’ Tamás szinkronszínész is.

HOGY MIRŐL IS SZÓL A „SZUPERMENŐK”?
Szikra és barátai hétköznapi, általános iskolás gyerekek, akik suli után a Szupermenők csapataként igyekeznek jobbá tenni a világot, ám egy nap - a nagyhatalmú Parancsblokk segítségével - természetfeletti erőkre tesznek szert. A sors összehozza őket CineManussal, MineBudapest közkedvelt szuperhősével, ekkor pedig nekik is igazi szuperhőssé kell válniuk, hogy együtt megállítsák az apokalipszist.

FIGYELEM:
Akik a november 28-ra és 29-re vásároltak jegyet erre az előadásra ugyanúgy érvényes a megváltott jegyük.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni.
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten, a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte. A jegyek limitált számban kaphatóak, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről-évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt.

A helyszínen velünk tart a Cretorok.hu webáruház is, ahol lehetőség lesz különleges MineCinema termékek beszerzésére!

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!