Program


MineCinema Budapest - VIP jegy

MineCinema Budapest - VIP jegy

A MineCinema csapata immáron 5 éve kalauzolja el vendégeit hamisítatlan Minecraft kalandokra. A Minecraft világában játszódó filmeket népszerű hazai tartalomgyártók írják, rendezik és szinkronizálják 2015 óta. Rendezvényeinken a program elengedhetetlen része a youtuberekkel való találkozás, dedikálás és fotózkodás is. A VIP jegyet vásárló vendégeink ráadásul egy interkatív programon is részt vehetnek!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 12. szombat, 16:00

A MINECINEMA VISSZATÉR BUDAPESTRE!

Várunk minden kedves érdeklődőt június 12-én a Lurdy Mozi-ban (1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14). Ez alkalommal a jubileumi, tizedik MineCinema film tekinthető meg azaz a „Szupermenők”.

A résztvevők találkozhatnak CineManussal, OwnMcKendry-vel, Sajt32-vel, Balukával, zsombeyHD-val, Walrusz-all, PerkyParrot-al, iDark-al

A VIP programok 12:30 és 16:00-kor kezdődnek, a megváltott jegyekkel történő regisztrálásra a kezdési időpont előtti egy órában van lehetőség.

A filmet ungdani és LatinPapucs írták és rendezték, szereplői pedig a hazai YouTube közösség népszerű videósai, egészen pontosan OwnMcKendry, Sajt32, Baluka, zsombeyHD, Chabinho, Walrusz, Alex Gaming, PerkyParrot, iDark valamint megszólal a MineCinema képregények alkotója, Palotás Adél, illetve Guba ’Tony’ Tamás szinkronszínész is.

HOGY MIRŐL IS SZÓL A „SZUPERMENŐK”?
Szikra és barátai hétköznapi, általános iskolás gyerekek, akik suli után a Szupermenők csapataként igyekeznek jobbá tenni a világot, ám egy nap - a nagyhatalmú Parancsblokk segítségével - természetfeletti erőkre tesznek szert. A sors összehozza őket CineManussal, MineBudapest közkedvelt szuperhősével, ekkor pedig nekik is igazi szuperhőssé kell válniuk, hogy együtt megállítsák az apokalipszist.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni.
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten, a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítőhelyen országszerte. A jegyek limitált számban kaphatóak, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről-évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt.

A helyszínen velünk tart a Cretorok.hu webáruház is, ahol lehetőség lesz különleges MineCinema termékek beszerzésére!

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

zenés party két részben

További ajánlataink


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!