Program


Mountaincart túrák a Mátrában
5

Mountaincart túrák a Mátrában

A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Mountaincart túrák a Mátrában

MOUNTAINCART –  a svájci élmény
Várható nyitás: 2020. április második fele

A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben szánkózhassunk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs.  Az ergonómikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk.

A  kiváló minőségű egyedi tervezésű ultrabiztonságos és élvezetes új fun még Európában is. Magyarországon egyedülállóan csak itt a Mátrában próbálható ki.
A 2011-ben épített, – és már meg is hosszabbított  – 7 km hosszú FULL OFF-ROAD erdei pályán (videó a pályáról), mely Kékestetőtől Mátrafüredig tart, a rajt és a cél között 700 méteres a tengerszint-különbség, 2-6 méter a pálya szélessége.
2020 újdonsága: + 700 m új faszőnyeg!

3 kerék, ülve száguldás, csak fék, semmi pedál, végig lejtő és outdoor kaland. A fékek nem egyszerre működnek, hanem külön a balt és külön a jobbat tudjuk használni ezért a trükkök és farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat számunkra a vadonban.

A legújabb őrület, mely már 12 éves (135 cm felett) kortól 99-ig használható minden korosztálynak egyedi meglepetéseket tartogat. 12 év kor alatt ölben tudják a szülők lehozni a gyerekeket. Max. terhelés: 120 kg (szülő+gyerek)!
120 kg felett a monsterrollereket ajánljuk, melyek 140 kg-ig terhelhetőek.

A túrák a High-Tech Sportok Bázisáról (Mátrafüred) indulnak 9.00, 11.00, vagy 15 órától, előzetes egyeztetés alapján.
Nagyobb létszámú jelentkezés esetén bármikor indítunk túrákat (6 főtől)!
Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges!
Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot.

A program ideje 1,5 óra, a résztvevőket minden esetben túravezető kíséri, aki a “cartozás” rejtelmeibe is beavatja az érdeklődőket.
Az ösvénytúrák erdei indulási pontjához mikrobusszal szállítjuk vendégeinket Mátrafüredről, a High-Tech Sportok Bázisáról. Az ösvénypályánk érkező zónája a Bázis mögötti vendégparkoló, amely az üzletünktől nagyjából 50 m-re található. Kérjük, hogy a túraindulások előtt már 15 perccel érkezzenek meg. A túra izgalmas, de egyben biztonságos is, hiszen teljes védőfelszerelést  biztosítunk.

A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred) 09.00, 11.00, 15.00 óra, előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 1,5-2 óra
Nehézségi szint: 2.- középhaladó
Szezon: Máj.1-Nov.30. között

Gyerekeknek a szülők ölében 50%-os kedvezmény!

Megtaláljuk az ideális megoldást!

Túráinkat optimális esetben min. 6 fő esetén indítjuk. Ez a létszám teszi lehetővé a vendégek számára a kedvező árkialakítást. Abban az esetben, ha a túrázni vágyók kevesebben vannak, szívesen szervezünk számukra a többi jelentkező ügyfelünk köréből útitársakat. Kisebb létszám esetén minden esetben egyeztetünk az érintettekkel, s igyekszünk azonos jellemzők szerint összeállítani a túracsapat tagjait. Bízza ránk a túracsapat összeállítását, s nem fog csalódni!

Abban az esetben, ha erőfeszítéseink ellenére sem lehet a kért időpontra a megfelelő jelentkezőszámot produkálni, az 5 fős és az alatti létszámú csoport részvételi díját a 6 főnek megfelelő díjban határozzuk meg.

Kedves Vendégeink!
Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a  honlapunkon feltüntetett, illetve más fórumokon hirdetett akcióink nem összevonhatók! Egyszerre akár több akciót is meghirdethetünk, mellyel arra szeretnénk ösztönözni vendégeinket, hogy minél több szolgáltatást próbáljanak ki nálunk. Az igényeknek megfelelően mindig a legkedvezőbb ajánlatot, akciót választjuk ki vendégeink részére, de ezek mindig egy alkalomra, egy típusra és egy túracsoportra vonatkoztatva érvényesíthetőek. Nagy örömmel tölt el minket, hogy kedvelik akcióinkat, kérjük azonban, tartsák szem előtt: egy megrendelés esetén csak egy akció kedvezményes ajánlata számítható be!   

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

zenés átirat két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!