Program


Munkatársas "4 Stars"
6

Munkatársas "4 Stars"

ÚJ konfliktushelyzetek humorral a munka világában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 19:00

Munkatársas "4 Stars"

Alkalmazotti lét és kiszolgáltatottság? Vállalkozóként sincs kolbászból a kerítés? Mit tegyünk, ha a vállalatvezető játszmákba hajszol és visszaél a helyzetével? Mi történik, ha a munka kihat a családi és a párkapcsolati életünkre? Hol a határ?
Hogyan szabhatjuk mi magunk meg azt?

Megannyi kérdés megválaszolásában és mindenki által ezerszer megélt helyzetek és megoldásaik tolmácsolásában a színészi improvizáció és munkahelyi konfliktusok megoldásában jártas mediátorok közös játéka segít.

Nincs, aki egy-egy jelenetben nem ismer majd magára... vagy kollégájára.
Motivációs, szórakoztató estünk parádés szereposztásban és a témát egyedi megközelítéssel, több generációt is megszólítva akár segítheti a nézőket egy, már régóta halogatott munkahelyi döntés meghozatalában, vagy akár a maradás újjászületésében.

Szereplők:
Pokorny Lia
Kovács Patrícia
Elek Ferenc
Ötvös András

Játékmesterek:
Gönczi Dorka mediátor
Varga Zsolt kommunikációs szakértő

Az előadás 90 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!