Program


Nemcsak Jazz Klub - Maszkura és a Tücsökraj

Nemcsak Jazz Klub - Maszkura és a Tücsökraj

A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj a hazai koncertélet rendszeres résztvevője. Eddig 6 lemezük jelent meg, amelyeken a cilinderes Maszkura korszakait és személyes stílusának fejlődését követheti nyomon a hallgatóság. Ezek közül a Szégyentelent, a Kérlek így szeress-t és a Pesti Nőket az Év albuma díjra jelölték.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 30. szerda, 19:30

Nemcsak Jazz Klub - Maszkura és a Tücsökraj

A 2007-ben alakult Maszkura és a Tücsökraj a hazai koncertélet rendszeres résztvevője. Eddig 6 lemezük jelent meg, amelyeken a cilinderes Maszkura korszakait és személyes stílusának fejlődését követheti nyomon a hallgatóság. Ezek közül a Szégyentelent, a Kérlek így szeress-t és a Pesti Nőket az Év albuma díjra jelölték. Zenéjük a hip-hop, funk, jazz, soul és rock műfajaiból merítő, egyedi hangzásvilágú muzsika, amelyet Maszkura szerethető, olykor pikáns, kacérkodó szövegei koronáznak.

A zenekar tagjai:
Maszkura – ének, harmonika
Vikukel Dániel - billentyű
Borbényi Dániel - gitár
Boros Gábor – basszusgitár
Földesi Attila – dob

A jegyek megvásárlását követően asztalfoglalás szükséges!
itt: szegedi.zsuzsa@sargahaz.com

Helyszín: Városi Könyvtár és Közösségi Ház - színházterem
időpont: 2020. szeptember 30. szerda 19.30
Az eredetileg április 17-re meghirdetett koncertre vásárolt jegyek érvényesek.

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

További ajánlataink


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!