Program


No megállj csak, Kancsil!

No megállj csak, Kancsil!

Tárgyak és újrafelhasznált anyagokból megszülető, életre kelő állatok népesítik be a színpadot, hogy a zene és a fantázia segítségével közösséget teremtsünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 1. szombat, 16:00

No megállj csak, Kancsil!
Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Színházterme (Szentendre, Pátriárka utca 7.)

Ej, ej, ez a Kancsil! Hát miféle állat ez? Se nem nagy se nem erős, de okos, ravasz és igencsak bátor!
Ízig-vérig igazi hős, egy fura kis egérszarvas, aki alig nagyobb egy cipősdoboznál. Úszik, mászik, énekel, egyszer rászedi, másszor megmenti az erdő állatait, és mégis egy szeretnivaló indonéz állat, igazi közösségi lény.
Tárgyak és újrafelhasznált anyagokból megszülető, életre kelő állatok népesítik be a színpadot, hogy a zene és a fantázia segítségével közösséget teremtsünk.

Bábtervezők és játékosok: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari
Zene: Philipp György
Koreográfia: Gergye Krisztián
Jelmez: Béres Móni
Rendező: Tárnok Marica

Ajánlott: 6 éves kortól
Az előadás hossza: 50 perc

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Régi balladakincsünk egyik legbecsesebb darabja, a Barcsai szeretője az egészestés bűnügyi táncdráma kiindulópontja. A férjét megcsaló feleségre rettenetes büntetés vár, de vajon hogyan és miért jutottunk el idáig?

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

További ajánlataink


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!