Program


Nyolc nő
4

Nyolc nő

Biztos, hogy jó ötlet nyolc nőt összezárni egy vidéki házban, távol mindentől és mindenkitől? Egy bűnügyi komédia sikerét mindenképpen garantálja a fennálló helyzet. Fény derül rá, ezek a csodálatos hölgyek meddig képesek viselni a szépen festett álarcot, melyet a család és a társadalom elvárásainak megfelelve öltenek magukra nap mint nap.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 2. szerda, 19:00

Robert Thomas: Nyolc nő
Kelemen László Kamaraszínház

Ha nyolc nő egy légtérben van, akkor annak minimum egy férfi megissza a levét. Biztos ez? Biztos, hogy nyolc nő képes teljes egyetértésben vélekedni bármiről? Biztos, hogy jó ötlet nyolc nőt összezárni egy vidéki házban, távol mindentől és mindenkitől? Egy bűnügyi komédia sikerét mindenképpen garantálja a fennálló helyzet.

Fény derül rá, ezek a csodálatos hölgyek meddig képesek viselni a szépen festett álarcot, melyet a család és a társadalom elvárásainak megfelelve öltenek magukra nap mint nap. Betekintést nyerhetünk továbbá abba a fajta a furfangos észjárásba, melyet kizárólag egy nő képes produkálni, mindezt megszorozva nyolccal.


Szereposztás:
Gaby......................... MÄRCZ FRUZSINA
Susanne................... TÁMADI ANITA e.h.
Catherine.................. KELECSÉNYI PANNI e.h.
Mamy........................ SÁRA BERNADETTE
Augustine................. MAGYAR ÉVA
Madame Chanel....... CSAPÓ VIRÁG
Louiseszobalány....... DECSI EDIT
Pierrette.................... DANYI JUDIT

Fordító: Vinkó József
Jelmeztervező: BERZSENYI KRISZTINA
Szcenikus: SZABÓ CSABA
Súgó: BA ÉVA
ügyelő: CSITÁRI TAMÁS
Rendezőasszisztens: FRIGYESI TÜNDE

Rendező, díszlettervező: KÉRI KITTY

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

További ajánlataink


Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!