Program


Olvas a színház! Maja Könyvklubja

Olvas a színház! Maja Könyvklubja

Olvas a színház!
Maja könyvklubja


 több...

Jegytípusok


1 500 Ft
Földszint

Aktuális előadások



Az olvasás és a színház elválaszthatatlanok egymástól, de mit olvasnak a színészek és a színésznők? Miben segíthet egy jó történet - akár könyvként, akár színdarabként egy kamasznak? Miért fontos az értő olvasás, és hogy tudnánk bővíteni az olvasó gyerekek táborát? Derítsük ki együtt Majával és vendégeivel!
A program délelőttjén a Móra Book Point is nyitva tart, ahol a belépőjegy felmutatásával 35% kedvezmény vár a vásárlókra, minden árkötöttségi szabályozás alá nem eső könyvre!

Beszélgetést vezeti:
Tóth Maja

Októberi vendég:
Grisnik Petra

További ajánlataink


1986 nyarán egy mesesorozaton és Zorán új albumán kezdett dolgozni Presser Gábor és Sztevanovity Dusán, egy ötlet azonban új irányba…

Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!