Program


Oscar

Oscar

Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy kissé kissé sznob, kissé házsártos felesége, nagyon elkényeztetett lánya, minden lében kanál szobalánya - és van egy titokzatos sofőrje, aki… De erről majd később.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 19:00

Ám egy szép napon ez az egész jól felépített élet Barnier úr fejére készül omlani. Felkeresi egyik alkalmazottja, aki elsikkasztott pénzekről és teherbe ejtett lányokról zagyvál, meglátogatja egy ifjú hölgy, aki a lányának adja ki magát, és állítólag szintén terhes. A kényelmes otthon pillanatokon belül bolondokházává változik, ahol senki nem az, akinek látszik, gyémántok és bugyik zuhognak elő különböző táskákból, az őrületnek pedig csak nem akar vége szakadni… És kicsoda az az Oscar, akit mindenki keres? Egyáltalán, hol van?
Christian Magnier bohózatának főszerepét, melyet a legendás francia nevettető, Louis de Funés vitt sikerre, később pedig Sylvester Stallone jutalomjátéka volt, ezúttal színházunk népszerű művésze, Puskás Tivadar alakítja. A darab rendezője a Móricz Zsigmond Színházban először dolgozó, a színészként és rendezőként egyaránt sikeres Simon Kornél, a Centrál Színház népszerű művésze.

Bertrand Barnier, szappangyáros PUSKÁS TIVADAR
Mme Barnier, Bertrand felesége SZVRCSEK ANITA
Christian Marton, Barnier alkalmazottja MARTINKOVICS MÁTÉ
Jacqueline, gépírónő KOSIK ANITA
Philippe, masszőr TÓTH ZOLKA
Colette, Barnier lánya DÉZSI DARINKA
Bernadette, szobalány FRIDRIK NOÉMI
Charlotte SZÉLES ZITA
Oscar GULÁCSI TAMÁS
Nyikita HORVÁTH VIKTOR

Díszlettervező: NAGY VIKTÓRIA
Jelmeztervező: PAPP JANÓ
Zenei vezető: NYITRAI LÁSZLÓ
Súgó: NAGY ERZSÉBET
Ügyelő: SÁRKÖZI ISTVÁN
Rendezőasszisztens: DEMETER ANNA

Rendező: SIMON KORNÉL

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!