Program


Őszi szonáta
2

Őszi szonáta

Eva karácsonyra haza hívja évek óta nem látott anyját, Charlotte-ot; férjével, Viktorral nagyon készülnek a tallálkozásra. Az elismert és gazdag zongoraművésznő nem tudta, hogy Eva magához vette másik leányát, a fogyatékos Helenát, akit még ő helyezett el egy intézetben. Van mit megbeszélniük az ünnepek alatt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 22. péntek, 19:30

Őszi szonáta
Írta: Ingmar Bergman

Eva karácsonyra haza hívja évek óta nem látott anyját, Charlotte-ot; férjével, Viktorral nagyon készülnek a tallálkozásra. Az elismert és gazdag zongoraművésznő nem tudta, hogy Eva magához vette másik leányát, a fogyatékos Helenát, akit még ő helyezett el egy intézetben. Van mit megbeszélniük az ünnepek alatt. Anya és lánya szeretetre vágyva küzdenek egymás elismeréséért, megértéséért, tiszteletéért. - Az előadás Ingmar Bergman 1978-ban készült híres filmjének forgatókönyve alapján készült.

"Ez a Vörös Róbert által rendezett Őszi szonáta nem tartozik a habos, könnyű kis esti mesék közé, nem afféle apró buborék. Kőkemény dráma, ami bizony a közönség lelkét is megfogja, mert a legősibb viszonnyal, az anya-gyermek kapcsolattal velejáró, szülői felelősség- és kötelességtudattal szembesíti a nézőket. Nem afféle női magazinos nyavalygás jelenik meg a színen, hanem két asszony vergődése, akik nem képesek másra, mint csak újabb, sőt még mélyebb sebeket adni és kapni." (petovariagnesszinikritika)

100 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

További ajánlataink


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!