Program


PANKREÁTOROK-NEVETÉSTERÁPIA
5

PANKREÁTOROK-NEVETÉSTERÁPIA

Andrássy Máté, Horváth Zoltán és Szabó Máté egész estét betöltő fergeteges és egyedülálló előadása.

Jegytípusok


6 500 Ft
Földszint, Karzat

Aktuális előadások



Itt kérem nincsenek sablonok, sem sallangok! Az organikus, eredeti tehetségen felül - ami a jó színház alapja - nincs üres klisé, sem felesleges csomagolás! Három ember, fekete farmerban, fekete pólóban, fekete háttér előtt, mindezt ráadásul mezítláb… és lám, a 2. óra végére a közönség számára mégis színessé válik a világ! Újításuk lényegisége egyáltalán nem a látványban, a jelmezben, a díszlet ötletes megoldásaiban keresendő, hanem eredetiségükben, humorukban, elő- és odaadásukban…

Saját, megélt komikus élethelyzetek, velük megtörtént kulisszák mögötti események, szituációk, mindezek fűszerezve régről, nagy színészektől, nagy színészekről fennmaradt anekdotákkal. Színpadi sztorik, melyeket még soha, senki nem hallott így, ebben a formában!

Habár az előadás szó szerint nagy idézőjelek között zajlik, reméljük ennek hiányában sem jutna eszébe senkinek, hogy komolyan vegye, mert képtelenség. Ez benne a titok, amitől az ember képes könnyesre nevetni a szemét, és majd’ leesni a székről, amikor megjelenik a színpadon: David Attenborough, Darth Vader, Godzilla, Johann Lippowitzról már nem is beszélve! Tudjátok, ugye, kire gondolok…?

 

Szereplők:

Horváth Zoltán
Szabó Máté
Andrássy Máté

További ajánlataink


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!