Program


Pipitér - Babajátszó, babajátszóház

Pipitér - Babajátszó, babajátszóház

A játék a gyermek egyik legfőbb tevékenysége. Ezáltal fedezi fel a környezetét, a nagyvilágot, a tárgyak funkcióit és ezáltal szocializálódik. A játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelést és észlelést.

Jegytípusok


500 Ft - 1 500 Ft
2 jegytípus

Aktuális előadások






PIPITÉR KARÁCSONYI BABAJÁTSZÓ

0-4 éves korig

A játék a gyermek egyik legfőbb tevékenysége. Ezáltal fedezi fel a környezetét, a nagyvilágot, a tárgyak funkcióit és ezáltal szocializálódik. A játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelést és észlelést. A pszichológusok általában két fajta játékot különböztetnek meg: gyakorló és szerepjátékot. A gyakorló játék során a gyermek a tárgyakat elsősorban eredeti funkciójukban használja, míg a szerepjáték során elkezdi a tárgyakat nem rendeltetésszerűen használni. Ez már jóval izgalmasabb folyamat és így válik sokszor egy hétköznapi tárgyból készségfejlesztő játék.

A Pipitér játszóházban lehetőség nyílik az izgalmas játékok kipróbálására, a fantázia szárnyalására és egy szuper közösség kialakulására, ahol gyermekek és szüleik, nagyszüleik, kísérőik egyaránt jól érzik magukat, kikapcsolódnak, feltöltődnek.

Várunk minden 4 év alatti gyermeket szüleikkel, nagyszüleikkel egy izgalmas délelőttre a Wekerlei Kultúrház Pipitér – Babajátszóházába

Részvételi díj: A babák (0-4 éves korig) a vendégeink! 

További információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!