Program


Pipp és Polli
10

Pipp és Polli

Ajánlott életkor: 3-
35 perc + mondókázás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 30. hétfő, 15:00

Axel Scheffler “Pip and Posy” című műve alapján, a Nosy Crow Könyvkiadó engedélyével.
Az előadási engedélyezést Proscenium Szerzői Ügynökség Kft. közvetítette.
 
Pipp-pel és Pollival akkor találkoztam először, amikor a kislányomnak kezdtem mesélni Axel Scheffler könyveiből. Állandó esti kedvenceinkké váltak a kisgyerekek mindennapjait bemutató történetek. A mesék egy kisegér és egy nyuszi barátságáról szólnak, olyan egyszerűen, ahogy az a legkisebbek számára is átélhető. Fontos első élményekről szóló történeteket válogattam az előadásba: a kedvenc alvós játék elvesztése és megtalálása; a pelenkáról való leszokás boldogsága; vita egy játék miatt, és kibékülés. A Pipp és Pollival a bölcsődés korosztálynak és a szüleiknek szeretnénk megteremteni a közös színházi élmény lehetőségét. Az előadás második felében együttes játékra hívjuk nézőinket, amelyben kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek.
 
Karádi Borbála rendező
 
A darab Axel Scheffler Pipp és Polli - sorozata alapján készült. A könyvek megvásárolhatók a Pagony könyvesboltokban.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

További ajánlataink


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!